torsdag 22 april 2010

beskrivning bilder efetrsom jag alltid glommer av det i inlagget med bilder..

Bild 1: Tagen idag vid stranden, ar inte hunder hus sot som helst?! Han hade en kompis/syskon som var kolsvart och sag likadan ut, sa dom sprang runt och busade. Jag ska ha en hund, snart. Om 5 ar iallafall!

Bild 2: Bild tagen igar nar vi kakade efteratt. Det ar en thailandsk efteratt som heter sticky rice with mango. Ris som kokas i kokosmjolk och gradde sen mogen mango ( mango sasong nu sa dom ar sjukt sota och goda!)

Bild 3: Bild fran Hua hin, stranden.

Bild 4: Utflykt i krabi, till en elefant farm eller hur man nu sager. Har badar vi i en flod! Svalkande nar dte ar sa hett hela tiden!

Bild 5: Elefant ridningen! Och ni som tanker pa mina extrema skor var det faktiskt sa att dom skrev i beskrivningen man fick pa resebyran att man skulle ha gympaskor!! Fast alla andra hade flippflopps..

Bild 6: Bild tagen fran en restaurang fran en utflykt till olika oar. Har kakar vi pa phi phi.

Bild 7 : The floating villiage, massor med hus bygga pa palar i vattnet, aven restauranger och affarer. Jatte mysigt!

Bild 8 : James bond oarna, den kanda bilden alla tar :P

Bild 9 : Kakar melon pa en restaurang i ao nang - krabi, forsta dagen.


Annars ar allt bra har! :) Vi har nyss kommit hem fran en dag vid havet. Imorgon ska vi till immigrationsverket och betala for den veckan vi inte far vara har. Om jag inte berattat det har kan jag dra det fort..
Vi tog en buss fran malaysia till thailands gransen, dar vi sedan gick over gransen och nar vi visar pass stamplar han i passet att vi maste vara ute i landet om 2 veckor ( alltsa den 25 april). Sa vi har en hel vecka kvar har forklarar vi men han sager bara att vi ska soka upp immigartionsverket. Vi soker upp dom och dom sager att oss att komma den 23 aptil imorgon med andra ord. Sa imorgon ska vi dit och kommer forhoppningsviss fa betala typ 475 kr, och i vasta fall 600 kr. Irriterande..

Nej nu ska jag kila, ha det bra! :)

Inga kommentarer: